Exakta Decision AB söker utvecklare med brinnande teknikintresse!

Brinner du för allt som rör data? Har du ett intresse för ny teknik? Har du 1-3 års erfarenhet av olika beslutsstödslösningar där algoritmer, artificiell intelligens och maskininlärning varit en del av lösningen? Har du mycket entusiasm och energi och vill underlätta för våra kunders vardag? Trivs du dessutom med att jobba i ett företag… Läs inlägg »

Kvalificerad Redovisningsekonom

Vill du vara med och utveckla vårt företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Gillar du utmaningar, är nyfiken och brinner för siffror och redovisning? Vi söker dig med glimten i ögat som är intresserad av att självständigt ansvara för arbetsuppgifterna i ett eller flera av koncernens bolag och som vill satsa och… Läs inlägg »

Produktion Storformat till Exakta XL

Exakta XL söker produktionspersonal storformat för omgående anställning. Gillar du att ha många bollar i luften? Är du en god arbetskamrat som med entusiasm och energi är beredd att kavla upp ärmarna när det behövs? Då kan du vara som klippt och skuren för oss. Vi söker dig med goda kunskaper inom storformatsproduktion. Arbetsuppgifterna är… Läs inlägg »

Förpackningssäljare till Exakta Print

Vill du vara med och utveckla vårt företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Gillar du affärer, är nyfiken och har förmågan att skapa goda relationer? Vi söker en förpackningssäljare som kan bidra med sin kunskap och därigenom skapa förtroende hos såväl befintliga som nya kunder. Placeringsort: Malmö, Stockholm alternativt Borås. Vi ser gärna… Läs inlägg »