Exakta Decision AB söker utvecklare med brinnande teknikintresse!

Brinner du för allt som rör data? Har du ett intresse för ny teknik? Har du 1-3 års erfarenhet av olika beslutsstödslösningar där algoritmer, artificiell intelligens och maskininlärning varit en del av lösningen? Har du mycket entusiasm och energi och vill underlätta för våra kunders vardag? Trivs du dessutom med att jobba i ett företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Då ska du höra av dig till oss på Exakta Decision!

Om Exakta Decision
Exakta Decision hjälper sina kunder att effektivisera deras marknadsaktiviteter, datadrivet och automatiserat, baserat på insikt från deras kunders köpbeteende. Vi utvecklar och marknadsför paketerade analystjänster baserade på algoritmer, scoringmodeller och artificiell intelligens.

Vi ingår i Exakta Group som har ett erbjudande inom produktion och distribution av kommunikation. Exakta Group har idag en omsättning på 500 MSEK och är 250 anställda. Våra kunder är både stora globala koncerner likväl som mindre bolag.

Om tjänsten
Som utvecklare på Exakta Decision kommer du att arbeta med utveckling av våra paketerade analystjänster. Vår lösning är utvecklad på Microsofts beslutsstödsplattform.

Du motiveras av att överträffa kundernas förväntningar. Du har naturligtvis förmågan att skapa goda relationer och förtroenden. Din inställning är avgörande – här letar vi efter en person med mycket entusiasm och energi som på ett ödmjukt sätt kan underlätta våra kunders utmaningar.

Placeringsort är Malmö.

Vi söker dig som
Har ett brinnande intresse för teknik, utveckling och 1-3 års erfarenhet av beslutsstödslösningar där maskininlärning, algoritmer och artificiell intelligens har varit en del av lösningen.

Du är analytisk och tekniskt driven. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utveckling i neurala nätverk, algoritmer, maskininlärning, artificiell intelligens och databasmodellering.
Har du dessutom erfarenhet från API integrationer, R, Python, MS Azure och MS Power BI är det meriterande.

Du har en akademisk examen, gärna civilingenjör eller systemvetare.

Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Varför Exakta Decision?
På Exakta Decision får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag. Ett spännande erbjudande helt rätt i tiden.

Exakta Group har god lönsamhet och stark ägarstruktur. För att trivas med tjänsten och hos Exakta Decision behöver du vara en lagspelare med hög social kompetens. Du behöver vara serviceinriktad och ha ett genuint intresse för teknik. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Vill du bli en av oss? Vänta inte – ansök nu!
Känner du att detta låter som en intressant utmaning? Vill du vara med och utveckla Exakta Decision till nya höjder? – skicka då ditt CV samt en kort beskrivning av dig själv till johan.leveen@exakta.se. Ansökningar behandlas löpande.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
Johan Leveen, VD
0709-846 205
johan.leveen@exakta.se