Förpackningssäljare till Exakta Print

Vill du vara med och utveckla vårt företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Gillar du affärer, är nyfiken och har förmågan att skapa goda relationer? Vi söker en förpackningssäljare som kan bidra med sin kunskap och därigenom skapa förtroende hos såväl befintliga som nya kunder.

Placeringsort: Malmö, Stockholm alternativt Borås.

Vi ser gärna att du:

  • Har erfarenhet av försäljning från förpackningsbranschen, grafisk industri, print, reklambyrå eller liknande
  • Tycker om utmaningar med kund- och resultatfokus
  • Är innovativ och idérik med öga för kreativ design
  • Tycker om att arbeta med siffror och att kalkylera projekt
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Varför Exakta? Vi har ett starkt erbjudande med spetskompetens inom varje område vilket gör att du kan känna dig trygg i dina kundrelationer. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och som vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Förpackningar är ett växande segment med stor potential. För rätt person finns här goda utvecklingsmöjligheter. Exakta producerar såväl traditionella förpackningslösningar i homogenkartong som offsettryckt kascherad miniwell.

Ansökan
För ansökan och mer information om tjänsten kontaktar du vår förpackningsdesigner Ulf Lindgren, ulf.lindgren@exakta.se

Ansökningar behandlas löpande.

Exaktakoncernen, med moderbolaget Exakta Group, är ett privatägt aktiebolag med anor från 1970-talet. Dagens Exakta är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som expanderar såväl organiskt som via förvärv. Exakta med verksamhet i Malmö, Borås och Hässleholm, har ca 260 anställda och en omsättning runt 500 miljoner kronor. Koncernen består av ett antal dotterbolag med angränsande spetsområden. Dessa är: Exakta Print, Exakta XL, Exakta Decision, Exakta Profile, Exakta Creative, Exakta Software, Exakta Foto, Exakta Supply Chain samt Exakta Vindspelet. Vår styrka är vår bredd som gör att vi kan möta våra kunder i olika stadier av behov.

Vår affärsidé är att producera och distribuera kommunikation. Vårt mål är alltid att utveckla och anpassa erbjudandet utifrån vad marknaden kräver. Nu och i framtiden. Exaktas devis, som vi tycker är mycket talande, är PRINT AND BEYOND.