Kvalificerad Redovisningsekonom

Vill du vara med och utveckla vårt företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Gillar du utmaningar, är nyfiken och brinner för siffror och redovisning? Vi söker dig med glimten i ögat som är intresserad av att självständigt ansvara för arbetsuppgifterna i ett eller flera av koncernens bolag och som vill satsa och utvecklas i karriären.

Varför Exakta?
Vi är ett starkt team med spetskompetens inom varje område. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och som vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Ett växande bolag ger alla medarbetare möjlighet att utvecklas!

Om dig
Som redovisningsekonom kommer du att ha totalansvar för ett eller flera bolags redovisning. Det innefattar löpande redovisning, upprättande av skattedeklarationer och periodiska sammanställningar, avstämningar och månadsbokslut samt vara behjälplig vid årsbokslut. För att lyckas i den här rollen ska du kunna arbeta brett och självständigt men samtidigt trivas med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Du bör ha god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Som person är du ambitiös och lätt att samarbeta med, är driven och gillar utmaningar. Du kommer att vara en viktig del av vår ekonomifunktion i Malmö och rapporterar till ekonomichefen.

Vi ser gärna att du

    • Brinner för siffror och redovisning
    • Är noggrann och strukturerad
    • Är nyfiken och söker nya utmaningar
    • Är stresstålig och fokuserad

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på “Sök tjänst” och bifoga ditt CV och personliga brev. Sök gärna så fort som möjligt men allra senast 2017-11-30. För mer information om tjänsten kontaktar du vår ekonomichef Catarina Shrimpton på catarina.shrimpton@exakta.se.

Om oss
Exaktakoncernen, med moderbolaget Exakta Group, är ett privatägt aktiebolag med anor från 1970-talet. Dagens Exakta är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som expanderar såväl organiskt som via förvärv. Exakta med verksamhet i Malmö, Borås, Hässleholm, Kristianstad och Stockholm, har ca 260 anställda och en omsättning runt 500 miljoner kronor. Koncernen består av ett antal dotterbolag med angränsande spetsområden. Dessa är: Exakta Print, Exakta Media, Exakta XL, Exakta Decision, Exakta Supply Chain, Exakta Vindspelet, Exakta Creative, Exakta Software, Exakta Foto och Exakta Profile. Vår styrka är vår bredd som gör att vi kan möta våra kunder i olika stadier av behov.

Vår affärsidé är att producera och distribuera kommunikation. Vårt mål är alltid att utveckla och anpassa erbjudandet utifrån vad marknaden kräver. Nu och i framtiden. Exaktas devis, som vi tycker är mycket talande, är PRINT AND BEYOND.

Exaktas värderingar vilar på fem nyckelord, tillsammans bildar de en helhet för vårt agerande:
ANSVAR
MOD
LÅNGSIKTIGHET
PASSION
EXAKTA