Prepress operatör

Vill du vara med och utveckla vårt företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Gillar du utmaningar, är nyfiken på ny teknik och har förmågan att skapa goda relationer? Vi söker en prepressoperatör som kan bidra med sin kunskap och därigenom skapa förtroende hos såväl befintliga som nya kunder.

Placeringsort: Malmö

Vi ser gärna att du:

  • Har erfarenhet av trycksaksframställning för offset, bildhantering och utskjutning.
  • Har jobbat I Creative Suite (InDesign, illustrator, Photoshop, Acrobat)
  • Är stresstålig och fokuserad.
  • Tycker om utmaningar som kund- och resultatfokus
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Är beredd att jobba skift i framtiden.

Varför Exakta? Vi är ett starkt team med spetskompetens inom varje område. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och som vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Vi jobbar i Heidelbergs arbetsflöde från offert till leverans av färdig trycksak. Detta är ett flöde under ständigt utveckling. En utveckling som vi är högst delaktiga i. För rätt person finns här goda utvecklingsmöjligheter. Exakta producerar tidskrifter, böcker, butiksmaterial, förpackningar mm. Alltså en mycket varierande produktion som ställer höga krav på medarbetarna men som också gör att arbetet känns varierande och aldrig monotont.

Ansökan
För ansökan och mer information om tjänsten kontaktar du vår prepresschef Anette Johnsson, anette.johnsson@exakta.se

Sista ansökningsdag är 2017-07-30

Exaktakoncernen, med moderbolaget Exakta Group, är ett privatägt aktiebolag med anor från 1970-talet. Dagens Exakta är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som expanderar såväl organiskt som via förvärv. Exakta med verksamhet i Malmö, Borås, Hässleholm, Kristianstad och Stockholm, har ca 260 anställda och en omsättning runt 500 miljoner kronor. Koncernen består av ett antal dotterbolag med angränsande spetsområden. Dessa är: Exakta Print, Exakta Media, Exakta XL, Exakta Decision, Exakta Supply Chain, Exakta Vindspelet, Exakta Creative och Exakta Profile. Vår styrka är vår bredd som gör att vi kan möta våra kunder i olika stadier av behov.

Vår affärsidé är att producera och distribuera kommunikation. Vårt mål är alltid att utveckla och anpassa erbjudandet utifrån vad marknaden kräver. Nu och i framtiden. Exaktas devis, som vi tycker är mycket talande, är PRINT AND BEYOND.