Exakta är nominerad till Årets Malmöföretag

Malmö Näringslivsgala 2018 har utsett Exakta till en av tre finalister i kategorin ”Årets Malmöföretag”.
Priset går till en person eller företag i Malmö, som under ett par år, genom sitt sätt att driva och utveckla företaget, fungerar som en förebild för näringslivet i staden.

Vi är såklart oerhört stolta och glada över att de har uppmärksammat Exakta och att de ser att vi lyckats föra bolaget framåt i en tuff bransch. Detta har varit möjligt för att vi agerar som ett lag, att vi tar ansvar, har mod och passion men framförallt för att vi ser långsiktigt på våra affärer och agerar ”exakta”, vilket skapar framgång.

Den 12:e februari är det finaldags på Malmö Live – nu håller vi tummarna för att vi tar hem priset!

/Håkan Larsson, Koncernchef

 

Pressmeddelande

Exakta växer med nytt förvärv! ”Med ambitionen att bli Sveriges ledande grafiska aktör tar vi ytterligare ett steg på vägen”. Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder avseende helhetslösningar för grafisk kommunikation. En viktig del är själva hanteringen av tryckta produkter efter produktion. Genom dagens förvärv optimeras resurserna att tillgodose våra kunders nuvarande och… Läs inlägg »

Pressmeddelande

Exakta Group och Vindspelet skapar ett starkt grafiskt företag i Borås ”Med ambitionen att bli Sveriges ledande grafiska aktör tar vi ytterligare ett steg på vägen”. Exakta Borås och Vindspelet bildar från 2 maj ett gemensamt bolag under namnet Exakta Vindspelet. Med en förväntad omsättning på 90 mkr per år, bildas en stark grafisk helhetsaktör… Läs inlägg »

Exakta blir TFF:s nya tryckeripartner!

Under tisdagen skrev Exakta kontrakt med Trelleborgs FF om att bli ny trycksaksleverantör och mediapartner för 2017. Vi kommer att bistå med all sorts tryck, från visitkort till arenareklam och blir både ny samarbetspartner och medlem av Boxen.

Pressmeddelande

Tema Klasskort Sweden AB förvärvar Pixy Bild ”Med ambitionen att vara Sveriges ledande aktör inom skolfoto tar vi ytterligare ett steg på vägen” Från inledningen av maj 2016 har Tema Klasskort förvärvat Pixy Bild via en inkråmsaffär. Detta innebär att säljare och alla order går över till Tema Klasskort, där det bedöms tillföra 8 mkr… Läs inlägg »

Arkiv