Malmö Näringslivsgala 2018!

Exakta var, som en av tre finalister i kategorin ”Årets Malmöföretag”, med vid Malmö Näringslivs gala igår kväll. Vilken storartad kväll och vilket fantastiskt anordnat arrangemang! Vi gratulerar alla värdiga vinnare på galan, och ett extra stort grattis till Bona som vann priset i kategorin Årets Malmöföretag – det var en ära att vara i final med er.

 

Exakta är nominerad till Årets Malmöföretag

Malmö Näringslivsgala 2018 har utsett Exakta till en av tre finalister i kategorin ”Årets Malmöföretag”. Priset går till en person eller företag i Malmö, som under ett par år, genom sitt sätt att driva och utveckla företaget, fungerar som en förebild för näringslivet i staden. Vi är såklart oerhört stolta och glada över att de… Läs inlägg »

Pressmeddelande

Exakta växer med nytt förvärv! ”Med ambitionen att bli Sveriges ledande grafiska aktör tar vi ytterligare ett steg på vägen”. Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder avseende helhetslösningar för grafisk kommunikation. En viktig del är själva hanteringen av tryckta produkter efter produktion. Genom dagens förvärv optimeras resurserna att tillgodose våra kunders nuvarande och… Läs inlägg »

Pressmeddelande

Exakta Group och Vindspelet skapar ett starkt grafiskt företag i Borås ”Med ambitionen att bli Sveriges ledande grafiska aktör tar vi ytterligare ett steg på vägen”. Exakta Borås och Vindspelet bildar från 2 maj ett gemensamt bolag under namnet Exakta Vindspelet. Med en förväntad omsättning på 90 mkr per år, bildas en stark grafisk helhetsaktör… Läs inlägg »

Exakta blir TFF:s nya tryckeripartner!

Under tisdagen skrev Exakta kontrakt med Trelleborgs FF om att bli ny trycksaksleverantör och mediapartner för 2017. Vi kommer att bistå med all sorts tryck, från visitkort till arenareklam och blir både ny samarbetspartner och medlem av Boxen.

Arkiv