Stolt B2B Partner Rituals

05 december 2019 | Samarbete

Stolt B2B Partner Rituals

 

Vi på Exakta är oerhört stolta över att tillkännage vårt partnerskap med det världskända varumärket Rituals. Exakta har tecknat ett avtal avseende försäljning och distribution av Rituals produkter på den nordiska B2B marknaden. 

Rituals skapades år 2000 i Paris av ett passionerat internationellt team med bakgrund från parfym- och designindustrin. Rituals vill med sitt varumärke och sina produkter hjälpa till att framkalla ett så kallat lyxigt ”zen” hos sin målgrupp, dvs. skapa välmående, harmoni och balans i vardagen. Idag - 20 år senare - har varumärket närvaro på över 30 marknader runtom i världen.

Idag vill många företag förknippas med just välmående, harmoni och balans och därför väljer allt fler företag att använda Rituals produkter som gåvor till anställda och kunder. I denna kategori erbjuder Rituals sina omåttligt populära exklusiva gåvoset i tre olika storlekar. Gåvoseten finns tillgängliga i ett antal olika ritualer speciellt anpassade för henne och för honom.  

Driver du en restaurang, spa eller gym och vill skapa en trivsam miljö för dina gäster och medlemmar så finns ett stort utbud av väldoftande och omvårdande produkter att tillgå för att uppnå denna känsla av välbefinnande och lyx. Kanske har ditt företag ett lojalitetsprogram där ni önskar erbjuda uppskattade premier för era medlemmar? Möjligheterna är stora tillsammans med Exakta & Rituals!

Kontakta Peter Persson (0732-30 56 16) på Exakta Brandhouse om ni vill att ert företag ska associeras med någon av Rituals väldoftande produkter.

 

“Rituals helps you slow down,
to find happiness in the smallest of things.
It is our passion to turn everyday routines
into more meaningful rituals.

YOUR BODY. YOUR SOUL. YOUR RITUALS.”