Nytt bolag inom Exaktakoncernen

Medcare

Sedan årsskiftet 20/21 har Exaktakoncernen ett nystartat bolag - Exakta Medcare.

En enorm ökning av behovet av skyddsutrustning under 2020 i kombination med Exaktas kontakter både inom Sverige och ute i världen ledde fram till beslutet att starta upp ett nytt bolag inom koncernen.

Exakta Medcare kommer att fungera som distributör av skyddsutrustning som handsprit, munskydd, ansiktsmasker, engångshandskar, skyddsrockar, operationsartiklar (sterila handskar, sprutredskap, sårvård) och har tecknat avtal med två stora aktörer på marknaden, Mölnlycke och Abena.

Vårt sätt att leva har ändrats och siffror tyder på att den totala användningen av skyddsprodukter kommer att öka i Sverige. Exakta Medcare kommer främst att verka på den svenska marknaden men framöver och med hjälp av samarbetspartners ser vi att vi att det kan bli aktuellt att även ta oss an andra länders marknader.

Exakta Medcare handlar endast med CE märkta produkter och ställer krav på tillverkaren att produkterna ska ha genomgått europeiska testrapporter och ha tillhörande dokumentation.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Andres Viteri, Säljansvarig på Exakta Medcare

 

Kommentera

Exakta Print förvärvar Wiking Tryck i Malmö

”Med ambitionen att bli Sveriges ledande grafiska aktör tar vi ytterligare ett steg på vägen”.

Read more

Exakta är nominerad till Årets Malmöföretag

Malmö Näringslivsgala 2018 har utsett Exakta till en av tre finalister i kategorin ”Årets...

Read more