Exakta ny premiumpartner till Malmö Redhawks

Redhawks

Personerna i bild är från vänster:
Patrick Andersson, Exakta Print / Patrik Sylvegård, Malmö Redhawks / Jonas Persson, Exakta Print / Marcus Larsson, Malmö Redhawks

– Malmö Redhawks värderingar och utveckling går i linje med vart vi vill och vår värdegrund. Detta gör att det känns naturligt för oss att satsa på Redhawks och deras vilja och vision att nå toppen inom svensk ishockey. Vi är en mångårig partner inom den lokala idrotten i Malmö och att nu även inkludera ishockey känns spännande, säger Patrick Andersson, CEO och delägare för Exakta.

– Exakta är ett företag med stark Malmöanknytning och ett tydligt idrottsintresse och -kultur inom företaget. Av den anledningen känns det kul att de utvidgar sina partnerskap runt idrotten och nu är en del av Malmö Redhawks. Extra kul att Exakta redan från start kliver in som Premiumpartner, något som visar att de gör en större satsning, säger Marcus Larsson, Kommersiell Chef på Malmö Redhawks.

 

Kommentera

Team Exakta

Ett gäng duktiga killar deltar i världens största innebandyturnering utomhus - och vi vill givetvis...

Read more

Bättre försäljningsår med rätt marknadsföringsmaterial!

En marknadsplan används likt en kalender för att under året planera för företagets kommande...

Read more