Kundinsikt

Exakta Decision hjälper dig att få ökad kundinsikt

Din kunskap om dina kunders köpbeteende i kombination med din förmåga att agera på denna blir alltmer avgörande för att vara framgångsrik.

 

Våra tjänster, baserade på machine learning och Artificiell Intelligens, innehåller insikter som hjälper dig att följa hela kundresan.

Kundkluster | Kundlivscykelfaser | Kundlivsvärde | Duration | Anskaffnings-, Förlorande- & Behållandegrad | Produktlivscykelfaser | Produktassociationer | Produktrekommendationer | Försäljning | Lönsamhet

Våra tjänster finns paketerade i tre olika nivåer, Flex, Bas och Premium, där du väljer den nivå som är mest relevant för dig:

Baserat på insikten hjälper vi dig att påverka ett kundbeteende i endera riktningen genom mer personliga och relevanta budskap i såväl postala- som digitala kanaler. Vår välstrukturerade process borgar för en smidig och trygg upplevelse för dig som kund.

Onboarding

För att starta upp tjänsterna behöver vi göra en on-boarding. Det tar vanligtvis ca 2-3 veckor och vi inleder med ett uppstartsmöte. Vi utgår från dina transaktioner där data från alla dina säljkanaler kombineras. Vi har även möjlighet att tillföra omvärldsdata för att ge dig ytterligare en bredare bild av dina kunder.

Insikt

Våra färdiga paketeringar förädlar datan med hjälp av Machine Learning och Artificiell Intelligens. Insikten konsumerar du antingen i vårt färdiga gränssnitt eller så återför vi datan till din BI lösning, Marketing Automation verktyg, Loyalty lösning eller andra system. Förädlad data finns därmed tillgänglig för dig där du behöver den.

Marknadsaktiviteter

Vi hjälper dig att genomföra bättre segmenterade och personliga utskick, postalt och digitalt, med mer relevanta budskap vid rätt tidpunkt i rätt kanal. Här kombinerar vi såväl schemalagda och automatiserade marknadsaktiviteter som aktiviteter av mer ad-hoc karaktär där framgång över tid skapas genom repetition. 

Vår AI assistent, ED, ger dig möjligheter att identifiera och förutsäga kundbeteenden.

Vi erbjuder dig värdeskapande tjänster i ett abonnemang där vi minskar belastningen på din IT- & marknadsavdelning och ger dig en kickstart i din ambition att arbeta mer datadrivet och smartare med machine learning och artificiell intelligens. 

Våra tjänster skapar värde för kunder inom Retail-, Förlags- och Resebranschen.

Så oavsett hur dina utmaningar ser ut så kombinerar vi vår passion, expertis och kreativitet för att underlätta för dig i din vardag. Tillsammans blir vi framgångsrika.

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att öka din försäljning genom att öka din kundlojalitet och minska din churn.

 

 

Vill du veta mer?

- Skicka iväg en intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig!

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår