Affärsanalys

Exakta Decision hjälper dig att få ökad kundinsikt samt att effektivisera dina marknadsaktiviteter, datadrivet och automatiskt, baserat på dina kunders köpbeteende

Våra tjänster ger dig bättre förutsättningar för smartare marknadsaktiviteter. Vi ökar värdet i våra kunders kunddatabaser och utvecklar och marknadsför paketerade analystjänster baserade på algoritmer, scoringmodeller och artificiell intelligens (AI).

 

Omvandla din data till kundinsikt

Vi hjälper våra kunder att få en bättre förståelse för sina kunders köpbeteende genom att omvandla deras data till kundinsikt. Om du bättre förstår dina kunders köpbeteende och om du har förmågan att agera på kunskapen så kan du effektivisera dina marknadsaktiviteter och därmed får du nya möjligheter att utveckla din verksamhet. Baserat på insikten hjälper vi dig att, datadrivet och automatiserat, effektivisera dina marknadsaktiviteter. Det kan vara bättre segmenterade och personliga utskick, postalt och digitalt, med mer relevanta erbjudanden, förändring av produktsortiment eller förändring av produktplacering i butik. Vi menar att detta möjliggör en ökad kundlojalitet och en minskad churn (kundtapp).

 

Datadrivet - Personifierat - Återupprepat

Använd den data du har om dina kunder och förädla datan för att lära känna kunden bättre. Personifiera budskapet så att det blir relevant för mottagaren, det blir allt viktigare för att öka kundernas lojalitet. Börja i små steg och återupprepa aktiviteterna. Över tid kommer du att lära dig mer om dina kunder och deras köpbeteende och på så sätt bygga upp en trogen och lojal kundbas. Låt oss berätta mer om hur er data kan omvandlas till insiktsfull information, insikt som kan leda till en ökad omsättning och lönsamhet.


Våra kunder är i centrum för allt  gör och vi kombinerar passion, expertis och kreativitet för att underlätta våra kunders vardag baserat på algoritmer, scoringmodeller och artificiell intelligens.

 

Vill du veta mer?

- Skicka iväg en intresseanmälan nedan så återommer vi till dig!

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår