SYSTEMLÖSNINGAR

Exakta Software hjälper dig att effektivisera din försäljning, e-handel och administration. Vi tar fram kundanpassade systemlösningar och erbjuder drift och support.

Med vårt intelligenta affärssystem effektiviserar och digitaliserar vi din försäljning, e-handel och administration. Affärssystemet har vi valt att kalla NXT vilket står för ”NeXT Generation”. Med NXT har våra kunder möjlighet att enkelt få ut relevant information och analysdata kring produkter, tjänster, inköp och försäljning och systemet har allt som krävs för att kunna administrera en affärsverksamhet. Att vi dessutom är Microsoft-partner innebär att vi har möjligheten att erbjuda en helhet inom IT-tjänster tack vare produkter så som Office 365, Azure och Dataanalys.

KUNDANPASSADE SYSTEMLÖSNINGAR

Vi utvecklar fristående applikationer utifrån våra kunders specifika behov och önskemål och vi har många möjligheter att integrera våra applikationer med andra system. Dessutom utvecklar vi kundanpassade lösningar baserade på vårt affärssystem NXT där de många avancerade algoritmerna som ligger till grund för NXT kan appliceras och anpassas till alla typer av verksamheter.

Vill du veta mer?

- Skicka iväg en intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig!