Celemi International AB

Celemi hjälper företag inom flera olika branscher att utbilda sina anställda genom att simulera olika företagslösningar

Sedan många år tillbaka är Celemi kund hos oss på Exakta och vi hjälper dem med flera olika delar i den kedja som krävs för att de ska kunna erbjuda sina tjänster över hela världen. I princip dagligen skickas det någon försändelse från Exakta till någon av Celemis företagskunder.

 

Ett utbildningspaket kan bestå av flera olika delar beroende av hur Celemis uppdrag mot företaget ser ut

Celemi använder sig därför av en beställningsportal där de beställer vilka delar som ska plockas och packas ihop. Portalen ger Celemi full koll på lagersaldo och finns det inte tillräckligt många enheter upptryckta görs en tilläggsbeställning och order för tilltryck.

Exakta tillhandahåller hjälp med packning och distribution så att kursmaterialet skickas ut till rätt plats vid rätt tidpunkt oavsett om kursen hålls i Shanghai, Sollentuna eller Singapore. Dessutom ser vi till att valutakurserna i beställningsportalen ligger rätt för Celemis produkter genom att uppdatera dem i backoffice.

Tack vare att Exakta har alla tjänster som tryck, lagerhållning, plock och pack till systemlösningar och distribution under ”samma tak” har Celemi kontroll över helheten och allt på samma faktura. Smidigt, eller hur!

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår