Storformatsprint

Exakta XL är din partner när det kommer till skyltar på hårda och mjuka material, vepor, displayer och andra storformatstryck.

Storformat, skyltar, vepor och butiksexponering. Vare sig du är ute efter nytt fräscht mässmaterial, butiksvepor med högt uppmärksamhetsvärde, häftiga eventtält, iögonfallande flaggor eller jättestora affischer har vi den kompetens och erfarenhet du söker för produktunika lösningar. Vi är er partner för all marknadskommunikation i stora format. Vi har kompetens att kunna ge er rätt teknisk rådgivning, en modern maskinpark samt egen personal för att ta hand om montering och demontering. Kort sagt har vi alla förutsättningar för att kunna leverera det allra bästa resultatet till våra kunder, vi hittar lösningarna!

 

Vi har kvalificerad kunskap för att ta hand om dina behov av koncept- och butiksskyltning och producerar allt från små upplagor till rikstäckande kampanjer. Vi har lång erfarenhet av vepor och skyltar för både inomhus och utomhusbruk och i vår maskinpark finns möjlighet att använda de flesta olika material - papper, folie, kartong, plast, plåt, aluminium, plywood och plexi är bara några exempel. Med digital formskärning och annan anpassad efterbehandling skapas ytterligare effekt. Möjligheterna är oändliga!

 

Hör av dig till oss på Exakta XL - vi är vad vi heter och kan storformat som ingen annan!

 

Vill du veta mer?

- Skicka iväg en intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig!

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår