STORFORMATSPRINT

Exakta är din partner när det kommer till storformatstryck. Vi har den kompetens och erfarenhet du söker för unika trycksaker!

Storformat, skyltar, vepor och butiksexponering. Vare sig du är ute efter nytt fräscht mässmaterial, butiksvepor med högt uppmärksamhetsvärde, häftiga eventtält, iögonfallande flaggor eller jättestora affischer har vi den kompetens och erfarenhet du söker för unika trycksaker i stora format.

Vi har kompetensen för att ta hand om dina behov av koncept- och butiksskyltning och producerar allt från små upplagor till rikstäckande kampanjer. Vi har lång erfarenhet av vepor och skyltar för både inomhus och utomhusbruk och i vår maskinpark finns möjlighet att använda de flesta olika material - papper, folie, kartong, plast, plåt, aluminium, plywood och plexi är bara några exempel. Med digital formskärning och annan anpassad efterbehandling skapas ytterligare effekt. Möjligheterna är oändliga!

VI ÄR ER PARTNER FÖR ALL MARKNADSKOMMUNIKATION I STORA FORMAT

Vi är er partner för all marknadskommunikation i stora format, alltid i bästa tänkbara utförande och kvalitet. Vi har kompetens att kunna ge er rätt teknisk rådgivning, vårt tryckeri i Malmö är ett av Sveriges mest moderna tryckerier och vi har egen personal för att ta hand om montering och demontering. Kort sagt har vi alla förutsättningar för att kunna leverera det allra bästa resultatet till våra kunder, vi hittar lösningarna!

VI HAR ALLTID FOKUS PÅ HÅLLBARHET OCH HÖG KVALITET

Vår produktion är givetvis kvalitetscertifierad enligt ISO9001 och ISO12647-2 samt miljöcertifierad enligt ISO14001 och Svanen. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla processer och produktionsmetoder som minskar vår miljöpåverkan. I vårt miljöskyddsarbete lägger vi stor vikt vid att effektivisera användandet av resurser och råvaror. För oss på Exakta är miljöarbetet prioriterat!

Hör av dig till oss om du har behov av trycksaker i stora format eller läs mer om vad vi gör och vad våra kunder tycker om oss! 

Vill du veta mer?
- Skicka iväg en intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig!