PHARMA

Du som arbetar inom Pharma, vet att det i alla avseenden är viktigt att samarbeta med en seriös och pålitlig leverantör. Här finns Exakta, redo att möta industrins höga kvalitets- och leveranskrav. Vi har i flera år arbetat med att driva komplexa avtal med branschspecifika krav och Line Clearance.

Vårt kompetenta team arbetar lösningsfokuserat med en stark känsla för detaljer. Den vana vi besitter att hantera stora flöden och leverera kvalitetssäkrade produkter till Pharma gör oss till en optimal leverantör för er.

Tre broschyrer om diabetes ligger på ett vitt bord.
En bipacksedel liggandes mot en vit bakgrund.

PASSIONERAD LEVERANTÖR

Exakta har i över 10 år levererat bipacksedlar, broschyrer och mycket annat till kunder inom Pharma-industrin. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och brinner för det vi gör.

Vi på Exakta är inte rädda för att ge oss in i nya spännande utvecklingsprojekt!

SE VIDEON FÖR ATT LÄRA

DIG MER OM PHARMA!  →

MER OM EXAKTA PRINT

Vi har en modern maskinpark med optimal teknisk lösning och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Du som kund har alltid en kontakt som följer dig och din order hela vägen från planering till leverans.

Vår produktion är givetvis kvalitetscertifierade enligt ISO9001 och ISO12647-2 samt miljöcertifierad enligt ISO14001 och Svanen samt spårbart papper enligt FSC. Exakta tar även producentansvaret för förpackningar och är medlem i NPA.

Exakta arbetar ständigt med att förbättra och utveckla processer och produktionsmetoder som minskar vår miljöpåverkan. I vårt miljöskyddsarbete lägger vi stor vikt vid att effektivisera användandet av resurser och råvaror. För oss på Exakta är miljöarbetet prioriterat! 

Vi är också mycket stolta över att berätta att vårt informationssäkerhetsarbete sedan 2023 är ISO27001-certifierat.

KONTAKT

Charlotte Trelde

Charlotte Trelde.

Sales Manager

Ledning

Malmö

040-680 89 51
Mikael Fana

Mikael Fana.

Project Management

Ledning

Malmö

040-664 31 57
Peter Lindahl

Peter Lindahl.

Project Management

Ledning

Malmö

+46 40-694 24 10
Samir Schultz

Samir Schultz.

Project Management

Malmö

070-160 60 30