PRINT

Exakta Print erbjuder trycktjänster i både offset- och digitaltryck. Vi hjälper dig att ta fram just den trycksak du vill ha, alltid i bästa tänkbara utförande och kvalitet!

Vi på Exakta står alltid vid din sida när du står inför något som du känner dig osäker på. Att välja rätt papper eller kartong kan vara klurigt om du inte är van trycksaksköpare. Detsamma om du vill att din trycksak ska skilja sig åt och efterbehandlas enligt någon av alla de möjligheter som står till buds i vårt tryckeri i Malmö. Olika typer av laminat, prägling, foliering, stansning m.m. Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom trycksaksproduktion och hjälper dig med goda råd och tips. Läs mer om vad vi erbjuder i vår produktkatalog! 

Exakta Print har såväl den tekniska lösningen som prestanda och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Är ditt behov mindre format, lägre upplagor eller med personifierat budskap/innehåll så står ett av Sveriges mest moderna tryckerier till ditt förfogande. När behovet är av större karaktär så producerar vi din trycksak i vårt offsettryckeri. Här går vår produktion på högtryck 7 dagar i veckan, 24 timmar per dygn, allt för att kunna serva dig som kund på bästa sätt. Vi är er partner för all marknadskommunikation oavsett format.

 

KUNSKAP OCH TEKNISK PRESTANDA, FÖR HÖGT STÄLLDA KRAV

Vi har såväl den tekniska lösningen som prestanda och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Du som kund har alltid en kontakt som följer dig och din order hela vägen från planering till leverans. Vår produktion är givetvis kvalitetscertifierad enligt ISO9001 och ISO12647-2 samt miljöcertifierad enligt ISO14001 och Svanen. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla processer och produktionsmetoder som minskar vår miljöpåverkan. I vårt miljöskyddsarbete lägger vi stor vikt vid att effektivisera användandet av resurser och råvaror. För oss på Exakta är miljöarbetet prioriterat!

 

NÅGRA AV VÅRA TRYCKSAKER

Exakta Print kan hjälpa dig med är allt ifrån enkla visitkort till tunga böcker, butiksmaterial, magasin, förpackningar, skyltar, affischer, foldrar, broschyrer, produktkataloger, tidskrifter, fotoböcker, vykort, vippor och kupongblock. Inget uppdrag är för stort eller för litet. När det gäller förpackningar är konstruktionen själva grunden som ska bära funktion och design. Vi erbjuder ett brett urval av material och förädlingsalternativ i form av laminat, blindprägling, folietryck mm samt hjälp med montering, packning och distribution. 

 

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Kåkå, Lantmännen, Nestlé, Skolverket, Nordiske Medier, Bjurfors, Atos, QPharma, 3M.

Vill du veta mer?

- Skicka iväg en intresseanmälan nedan så återkommer vi till dig!