RETAIL

Storformat, skyltar, vepor och butiksexponering. Vare sig du är ute efter nytt mässmaterial, produktställ, butiksvepor, flaggor eller bara stora affischer har vi den kompetens och erfarenhet du söker för unika trycksaker i stora format.

Exakta är en specialiserad partner för all marknadskommunikation inom butik och retail. Vi har kompetens att ge er rätt teknisk rådgivning och professionell produktion, alltid i bästa tänkbara utförande och kvalitet. Vår produktionsanläggning i Malmö är ett av Sveriges mest moderna tryckerier och vi har en komplett utrustad supply chain för packning och distribution.

Olika färgglada affischbilder tryckta av oss på Exakta, placerade längst två mötande väggar i ett shoppingcenter.
Butiksexponering med färgburkar och målningstillbehör, pallklädda och skyltade med Nordsjös logotyp, tryckta av Exakta.

BUTIKSMATERIAL

Vi har kompetensen för att ta hand om dina behov av koncept- och butiksskyltning och producerar allt från små upplagor till rikstäckande kampanjer.

Exakta har lång erfarenhet av vepor, skyltar och informationsmaterial för både inomhus och utomhusbruk och i vår maskinpark finns möjlighet att använda de flesta olika material. Papper, folie, kartong, plast, plåt, aluminium, plywood och plexi är bara några exempel. Våra egna montörer kan bistå med både förbesiktning och genomförande av all typ av montering. Med digital formskärning och annan anpassad efterbehandling skapas ytterligare effekt. Möjligheterna är oändliga!

SE VIDEON FÖR ATT

LÄRA DIG MER OM RETAIL!  →

MER OM EXAKTA PRINT

Vi har en modern maskinpark med optimal teknisk lösning och kunskap för att optimera både resultat och ekonomi för din trycksak. Du som kund har alltid en kontakt som följer dig och din order hela vägen från planering till leverans.

Vår produktion är givetvis kvalitetscertifierade enligt ISO9001 och ISO12647-2 samt miljöcertifierad enligt ISO14001 och Svanen samt spårbart papper enligt FSC. Exakta tar även producentansvaret för förpackningar och är medlem i NPA.

Exakta arbetar ständigt med att förbättra och utveckla processer och produktionsmetoder som minskar vår miljöpåverkan. I vårt miljöskyddsarbete lägger vi stor vikt vid att effektivisera användandet av resurser och råvaror. För oss på Exakta är miljöarbetet prioriterat! 

Vi är också mycket stolta över att berätta att vårt informationssäkerhetsarbete sedan 2023 är ISO27001-certifierat.

KONTAKT
Mats Björklund

Mats Björklund.

Deputy MD, Sales Manager

Ledning

Malmö

+46 703-43 23 33
Anders Glans

Anders Glans.

Sales

Ledning

Malmö

040-671 54 09
Camilla Farnestam Lettevall

Camilla Farnestam Lettevall.

Sales & Project Management

Ledning

Malmö

040 671 78 03
Erika Tengberg

Erika Tengberg.

Sales & Project Management

Ledning

Malmö

0768-09 22 19
Håkan Persson

Håkan Persson.

Sales & Project Management

Ledning

Malmö

+46 40-671 54 27
Nina Malmberg

Nina Malmberg.

Sales & Project Management

Ledning

Malmö

nina.malmberg@exakta.se
Susanne Lasson

Susanne Lasson.

Sales & Project Management

Ledning

Malmö

040-694 24 44
Tobias Annerfeldt

Tobias Annerfeldt.

Project Management Installation

Ledning

Malmö

+46 703-49 19 35