Med tro och hopp om en rosaskimrande jul!

19 december 2018 | Okategoriserad

Med tro och hopp om en rosaskimrande jul!

Med alla fantastisa kvinnor, och män som även de kan få bröstcancer, i åtanke väljer vi i år att skänka våra julklappspengar till Bröstcancerförbundet genom att bli deras företagsvän 2019. Bröstcancerförbundet är Sveriges enda intresseorganisation som fokuserar enbart på bröstcancer – och som stödjer både forskning och medlemmar. För att nå visionen om att ingen ska drabbas av bröstcancer, finansierar de forskning, sprider kunskap kring prevention och driver opinionsbildning i bröstcancerfrågor.

Vi önskar en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Vännerna på Exakta

 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår