Exakta är nominerad till Årets Malmöföretag

Malmö Näringslivsgala 2018 har utsett Exakta till en av tre finalister i kategorin ”Årets Malmöföretag”.Priset går till en person eller företag i Malmö, som under ett par år, genom sitt sätt att driva och utveckla företaget, fungerar som en förebild för näringslivet i staden.

Vi är såklart oerhört stolta och glada över att de har uppmärksammat Exakta och att de ser att vi lyckats föra bolaget framåt i en tuff bransch. Detta har varit möjligt för att vi agerar som ett lag, att vi tar ansvar, har mod och passion men framförallt för att vi ser långsiktigt på våra affärer och agerar ”exakta”, vilket skapar framgång.

Den 12:e februari är det finaldags på Malmö Live – nu håller vi tummarna för att vi tar hem priset!

/Håkan Larsson, Koncernchef

Kommentera

Stolt partner till Scandinavian Invitations

Europatouren är ny stolt arrangör av Scandinavian Invitation 2019, tävlingen ingår i European Tour...

Read more

Exakta ny partner till Svensk Friidrott

Exakta ny partner till Svensk Friidrott

Read more