Sagolika trycksaker på Funnys Äventyr!

29 oktober 2020 | Storformat

Sagolika trycksaker på Funnys Äventyr!

Funnys Äventyr

”Funnys äventyr” är ett barnkulturhus på över 3000 kvadratmeter - och vi på Exakta har stolt bidragit med tryckleveranser i from av skyltningar, golvdekaler, folieringar och mycket mer.

Vi besökte ”Funnys äventyr” cirka fyra veckor innan öppning för en förbesiktning av partier på kulturhuset som snart skulle komma att prydas med trycksaker. Under momentet fick vi information kring specifika önskemål som vi direkt bemötte med våra rekommendationer. Här diskuterades bland annat ett glasparti som man önskade att pryda med ett stort motiv som skulle synas från både fram- och baksida. Vi fortsatte besiktningen med samtal kring material- och tryckmöjligheter för navigering, golvdekaler, olika skyltningar med mera. Efter förbesiktningen fick vi snabbt snygga layouter till de olika partierna och påbörjade kort därefter produktionen i digitaltryckeriet.

Nu är alla leveranser klara och Funnys äventyr har nu öppnat upp för förväntansfulla besökare! Ta med familjen till en värld full av sagor och träffa karaktärer som Funny, Pettson & Findus, Alfons och många fler. Här kan ni bland annat mumsa på bakverk i det magiska trädgårdscaféet, se fantastiska pjäser i teaterladan och åka sagokarusellen.

Vi tackar Mobilia och Funnys Äventyr för förtroendet och för det fantastiska samarbetet!


Nedan visas bilder på delar av våra leveranser till Funnys äventyr.

Foliering glasparti funnys äventyr

Det stora glaspartiet vid caféet med motiv som är synligt från glaspartiets båda håll. 

Kartnavigering funnys äventyr

Kartnavigering.

Logotyp med djup funnys äventyr

Logotyp med djup. 

Receptionsskyltning Funnys Äventyr

Receptionsskyltning

Entréskyltning funnys äventyr

Entréskyltning

Navigering Funnys Äventyr

Navigering.

Foliering fasad till funnys äventyr

Foliering av entré till Funnys Äventyr. 

 

Läs mer om vad vi gör och vad våra kunder tycker om oss!