Prepare for vacay!

Vi hjälper dig marknadsföra inför semestern!

iStock-178720167_red(1)

Sol och sommartider närmar sig med stormsteg och du har säkert redan börjat planera för semestern. Vi alla hoppas på långa dagar på playan, god mat på uteserveringar, grillat, promenader i naturen och andra härligheter. På semestern ska man vara ledig, och inte behöva tänka på jobb. Vilken tur att vi kan planera vår sommarmarknadsföring på samma sätt som vi kan planera för semesterlivet! 

Marknadsföringsmöjligheterna under semestern är i stort sätt oändliga. Utgå från dig själv - en dag på playan tillexempel. Du lyssnar på en podd, läser en bok eller bläddrar i ditt favoritmagasin. Du har med dig en brassestol, kylväska, kaffetermos och lite tilltugg. Kanske tar du en bild och uppdaterar dina sociala medier, eller kollar vad vännerna lagt upp på sistone. Ser du marknadsföringsmöjligheterna? Det gör vi!

Tänk om du hade haft en annons i ditt eller dina kunders favoritmagasin, och schemalagt en kampanj eller ett inlägg på sociala medier som din målgrupp fått ta del av. Och din kylväska, brassestol och kaffetermos var brandad med din företagslogotyp? En sommardag är det ju faktiskt väldigt mycket folk på stranden - flera av dessa skulle kunna vara potentiella kunder!

Hos Exakta får du en helhetsleverantör som erbjuder lösningen för alla dina kommunikationsbehov – från produktion till distribution. Vi är mycket mer än ett tryckeri och erbjuder allt från distribution och lagerhållning till profilprodukter, grafisk formgivning och mycket mer. Vi hjälper ditt företag att synas, så att du kan ta semester. Varmt välkommen att höra av dig till din kontaktperson på Exakta!

Kommentera

Litteratur on demand med Publit

Vi alla har sedan barnsben omringats av böcker. Vi har bläddrat i dem som barn, lärt oss massor...

Read more

Team Exakta

Ett gäng duktiga killar deltar i världens största innebandyturnering utomhus - och vi vill givetvis...

Read more