Exakta ny partner till Svensk Friidrott

04 april 2019 | Okategoriserad

Exakta ny partner till Svensk Friidrott

Exakta ny partner till Svensk Friidrott

Från och med mars i år är Exakta ny partner till Svensk Friidrott.

Avtalet gäller under 2 år och vi ser fram emot att stötta Svenska Friidrottsförbundet men även att finnas där som högkvalitativ kommunikationspartner för de ca 1000 föreningar som finns runt om i landet. Som partner till Svensk Friidrott kommer Exakta bland annat att hjälpa till med allt ifrån produktion av årsberättelsen, regelböcker och evenemangsprodukter till visitkort och reklamfilmer för både förbundet och föreningarna.

Bakom avtalet står Jan Larsson, marknadschef Svensk Friidrott, samt Jan ”Linus” Linusson, försäljning & projektledning på Exakta Borås.

Det är jätteviktigt för oss att ha en bra samarbetspartner inom den här branschen, där vi själva har stort behov av produkter och tjänster. Vi ser fram emot samarbetet och att tillsammans kunna utveckla utbudet av produkter och tjänster under de kommande åren”, säger Jan Larsson, marknadschef Svensk Friidrott.

Vi ser ett stort värde i att förknippas med friidrotten i vår marknadsföring och kommu-nikation. Friidrotten står bl a. för gemenskap och integration vilket är viktigt på alla nivåer inom vårt samhälle och stämmer mycket väl in på Exakta´s värdegrund”, hälsar ”Linus” från Exakta Borås. 

På bilderna ser ni Stefan Olsson, Generalsekreterare Svensk Friidrott och Hans Ekelund, Platschef Exakta Borås.

 

/Exakta