Exakta blir TFF:s nya tryckeripartner!

Under tisdagen skrev Exakta kontrakt med Trelleborgs FF om att bli ny trycksaksleverantör och mediapartner för 2017. Vi kommer att bistå med all sorts tryck, från visitkort till arenareklam och blir både ny samarbetspartner och medlem av Boxen.

-Exakta väljer att samarbeta med Trelleborgs FF eftersom vi tycker att TFF har en riktigt spännande resa på gång. Det finns en bra organisation som jobbar hårt och det finns en stark framtidsvision. Det arbete TFF gjort de senaste åren, dels sportsligt men även genom satsningen på ett damlag, ungdomssidan och det sociala engagemanget, visar att det finns en långsiktighet och en vinnarmentalitet i föreningen som vi gärna förknippas med. Personligen tycker jag att det är extra kul eftersom jag har ett eget förflutet som spelare i TFF under 90-talet, säger Patrick Andersson som är vd på Exakta Print.

Patrick startade sin karriär i IFK Trelleborg och spelade därefter allsvensk fotboll för såväl Malmö FF som för Helsingborgs IF och Trelleborgs FF.

-Det är mycket glädjande att vi framöver ska samarbeta med Exakta och att de står bakom oss på den resa vi påbörjat till att utveckla vår förening, dels sportsligt men även socialt och affärsmässigt. Extra kul såklart att det är en Trelleborgsprofil som kommer tillbaka till TFF då den fd TFF-spelaren Patrick ”Trelleborg” Andersson finns med i Exaktas ledning. Vi ser fram emot ett bra och utvecklande samarbete framöver, säger TFF:s Klubbdirektör Mattias Kronvall.

Kommentera

Stolt partner till Scandinavian Invitations

Europatouren är ny stolt arrangör av Scandinavian Invitation 2019, tävlingen ingår i European Tour...

Read more

Exakta Print förvärvar Wiking Tryck i Malmö

”Med ambitionen att bli Sveriges ledande grafiska aktör tar vi ytterligare ett steg på vägen”.

Read more