Exakta Print förvärvar Wiking Tryck i Malmö

17 januari 2023 | Aktuellt

Exakta Print förvärvar Wiking Tryck i Malmö

”Med ambitionen att bli Sveriges ledande grafiska aktör tar vi ytterligare ett steg på vägen”.

Exakta Print förvärvar 100 % av Wiking Tryck, beläget med huvudkontor i Malmö. Wiking Tryck är ett anrikt tryckeri som verkat framgångsrikt sedan 1971. Med en omsättning på ca 20 mkr och 10-talet dedikerade medarbetare är det med stolthet Exakta gör detta förvärv. 

Wiking har under alla år jobbat med stort fokus på kvalitet och kundnära relationer och det passar som handen i handsken i Exakta familjen. Med detta förvärv får vi en ännu starkare lokal förankring i Malmö och även ett tillskott av mycket kompetenta medarbetare.

Genom förändringen tar vi ytterligare ett aktivt agerande för att leda den grafiska branschens utveckling, med syfte att möta kundernas nya behov inom grafisk kommunikation.

Wiking Tryck har levererat högkvalitativa trycksaker sedan 1971. Med fokus på kvalitet och kunden i centrum har Wiking succesivt utökat sitt utbud till att i dag vara en heltäckande leverantör inom den grafiska branschen. Med trygga och långa kundrelationer som grund levererar Wiking idag trycksaker till många nöjda kunder på den lokala marknaden.

För ytterligare information kontakta:

Patrick Andersson, Exakta Print
+46 70 671 54 34

Martin Malmberg, Wiking Tryck
+46 70 922 16 86

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår